Política 22/03/2017

El Govern comparteix l'esperit de la proposició sobre emprenedoria del PS

Cinca diu que “tot el que siguin mesures per afavorir l’emprenedoria i facilitin l’inici de l’activitat empresarial han de ser benvingudes”

Ana
1 min
Els tres consellers generals del PS moments abans d'un sessió de Consell General / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl criteri del Govern sobre la proposició de llei d’emprenedoria presentada pel Partit Socialdemòcrata és favorable, ja que, tal com ha comentat el ministre Portaveu, Jordi Cinca, “tot el que siguin mesures per afavorir l’emprenedoria i facilitin l’inici de l’activitat empresarial han de ser benvingudes”. D’aquesta manera, ha destacat que tot i que es considera que es poden fer algunes millores o modificar certs aspectes, “l’eix vertebrador” d’aquest text és “bo”.

D’aquesta manera, Cinca ha destacat que en el mateix criteri es posa en relleu que al llarg d’aquests “darrers sis anys” ja s’han fet “moltes accions” en favor de l’emprenedoria i que “encaixen amb l’esperit d’aquesta llei”. Malgrat això ha recordat que tot i que es pugui avançar en aquest aspecte no es farà només per la via legislativa ja que cal, per exemple, fomentar l’esperit emprenedor.

El text presentat pel PS per impulsar l’emprenedoria es divideix en tres eixos: el primer inclou les mesures per al foment de l’emprenedoria, el segon incideix en les mesures perquè aquesta activitat pugui funcionar i el tercer fa referència al finançament, regulant per exemple el ‘crowfunding’.

stats