Política 23/02/2017

El cap de Govern reitera que es treballa en una llei de transferències "molt moderna"

Espera que el debat en el si del Consell General estigui marcat per un esperit "positiu"

Ana
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, amb el cònsol de Canillo, Josep Mandicó / M.T. (ANA)

InclesEl cap de Govern, Toni Martí, ha reiterat que el text sobre competències amb els comuns ja està consensuat i que el de transferències està pràcticament enllestit. D'aquesta manera, ha destacat que després d'una reunió "extremament positiva" que hi ha hagut aquesta setmana el redactat sobre les transferències està gairebé enllestit a manca d'una o dos reunions. Ha remarcat, a més, que s'està "a punt de presentar una llei de transferències molt moderna".

Així, ha destacat que després de les reunions amb els cònsols la qüestió de les competències, "la filosofia", ja està "pactada a millor criteri dels consellers generals" i que en el cas de les transferències s'espera poder donar per tancada la feina amb les corporacions comunals en la reunió de la propera setmana o, a més estirar, en una altra trobada, per "acte seguit" passar aquests dos textos al Consell General perquè puguin ser debatuts en aquest període de sessions i, d'aquesta manera, estigui aprovat abans de finals d'any.

Martí ha destacat la "complicitat" dels comuns en aquestes negociacions i espera que aquest esperit "positiu" es pugui traslladar al Consell General.

stats